MULTICULTUREEL GENIETEN

Deelnemers gezocht voor de tweede editie van het Multicultureel Festival

Om de verbondenheid in Hoogeveen te vieren, organiseren de ondernemers van de Tamboerpassage samen met serviceclub Lions Hoogeveen voor het tweede jaar een multiculturele markt op koopzondag 30 september a.s. Smullen van roti uit Suriname, gado gado uit Indonesië of köfte uit Turkije. Genieten van dans en muziek uit de Balkan. Italiaanse ristretto met een Hollandse stroopwafel…. Het kan allemaal op het multicultureel festival!

Door Cick Geers

multicultureel festival

TWEEDE JAAR OP RIJ

Het festival staat in het teken van dans/muziek, kunst, eten en drinken uit alle windstreken. Voor de organisatie hebben de Lions Hoogeveen de handen ineen geslagen met de ondernemersvereniging van de Tamboerpassage en vertegenwoordigers van diverse gemeenschappen uit Hoogeveen. Het festival mocht zich in 2017 verheugen in een grote belangstelling en enthousiaste reacties; een tweede editie is nu dus in voorbereiding.

DEELNEMEN IS NOG MOGELIJK

Voorzitter van de festivalcommissie Yasar Eraslan vertelt: ‘Hoogeveen kent zoveel verschillende nationaliteiten; het is mooi om deze bij elkaar te kunnen brengen op één gezellige markt. Zo kunnen we laten zien dat we met al onze verschillende achtergronden samen Hoogeveen vormen’. Lions-lid en onderneemster Annemarie Veld vult hem aan: ‘Het wordt, net zoals vorig jaar, niet alleen een gezellige markt; het is ook smakelijk! Er heeft zich inmiddels al een groot aantal deelnemers bij ons aangemeld; maar er is nog voldoende ruimte voor culinaire, culturele en muzikale toppers! Dus, wil jij de bezoekers trakteren op zang, dans, eten, drinken etc.? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier

Het Multicultureel Festival vindt plaats op koopzondag 30 september van 13:00 tot 17:00 uur in en rondom de Tamboerpassage. De toegang is gratis.

©mrs.friday | Cick Geers 2018