Het Multi Cultureel festival in de Tamboerpassage

Graag vragen we je aandacht voor iets bijzonders:  het Multi Cultureel festival in de Tamboerpassage! Misschien heb je het in 2017 meegekregen, of was je zelfs één van onze bezoekers.

Vele Hoogeveners en andere belangstellende bezochten de Tamboerpassage en het plein voor de Tamboer om te genieten van zang, dans, muziek en lekker eten. https://www.youtube.com/watch?v=2AYiMWu-4UA

Lionsclub Hoogeveen organiseert ook dit jaar weer een Multi Cultureel Festival. Net zoals vorig jaar doen we dat in samenwerking met afgevaardigden van o.a. de Turkse en de Molukse gemeenschap in Hoogeveen en de ondernemers van de Tamboerpassage. De doelstelling van het festival is verbinding en samenwerking, kennismaken met andere culturen, gewoonten en gerechten.
Dit jaar vindt het festival plaats op zondag 30 september (koopzondag) vanaf 13.00 uur.

https://www.hoogeveenschecourant.nl/nieuws/hoogeveen/536760/deelnemers-gezocht-voor-multicultureel-festival-tamboerpassage.html

https://www.facebook.com/multicultureelfestivalhoogeveen/

Op basis van onze ervaringen uit 2017 willen we deze editie, naast vele food kraampjes en -trucks, het culturele deel wat groter gaan opzetten. Denk hierbij niet alleen aan meer activiteiten als muziek en dans, maar ook workshops en sport demonstraties.

We kunnen ons niet voorstellen dat dit Hoogeveense multiculturele feestje niet wederom een succes wordt!